!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ !!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Έως 10 άτοκες δόσεις με κάρτες :

Ιδιωτικά Έργα - Ενεργειακά Πισοποιητικά

Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ (2017)

Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) για μεταβιβάσεις για ενοικιάσεις κ.λπ. Ν4122/2013

 

Το «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ» θα προκηρυχθεί, και μπορούν να υπαχθούν όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικιών. Τα κίνητρα που δίνει είναι επιδότηση επί των δαπανών για τις οικοδομικές παρεμβάσεις και άτοκο τραπεζικό δάνειο (το επιτόκιο χρηματοδοτείται 100% από το ΕΤΕΑΝ) με δυνατότητα συνδυασμού και των δύο προαναφερόμενων μορφών. Επίσης οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την οικονομική ενίσχυση και τη διαφορά να την καλύψουν με δικά τους χρήματα.

Ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός εργασιών είναι μέχρι 250 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο με ανώτατο όριο τις 25.000 ευρώ.

Τα ποσοστά επιχορήγησης φτάνουν έως και 70% και κλιμακώνονται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος και τον αριθμό των προστατευόμενων μελών.

Εργασίες που καλύπτει το πρόγραμμα:
• Ηλιακός θερμοσίφωνας
• Μόνωση στέγης / ταράτσας
• Θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων
• Αλλαγή κουφωμάτων
• Συστήματα σκίασης
• Συστήματα θέρμανσης / ψύξης

Τα ποσοστά επιδότησης ανά κατηγορία εισοδήματος

Εξοικονομώ κατ' οίκον II

Είμαστε εξειδικευμένοι σε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ένταξή σας στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»! Εμείς αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του έργου σας, από την αρχή έως το τέλος, σε όλα τα επιμέρους στάδιά του.

Αν ενδιαφέρεστε όμως να ενταχθείτε στο πρόγραμμα και να λάβετε επιδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 2310-328500 / 6972-240199 .

Θα ετοιμάσουμε το φάκελο σας και θα τον καταθέσουμε με την έναρξη του προγράμματος.

Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Εξοικονομώ κατ' οίκον
UA-36479173-1